9 Ocak 2012 Pazartesi

mini messenger


Bu hafta sonu, canım biyeli çanta dikmek istedi. Yapabilir miyim acaba? Amacım denemek. Yine çocuklar için olsun istedim. Fitilli biye dikmek biraz uğraştırıcı, sabır isteyen bir iş ama oldu sanırım. Önce çanta kapaklarırını diktim, biri yukarıdaki resim diğeri kareli. Sonra biyeler ve çanta gövdesi... Oldu işte...


Çok mu sade oldu ne?


Sesiber'den aldığım çiçekler ne güne duruyor?


Biraz ağırbaşlı olsun neyse...


 Böyle olmadı... Ortalarına düğme de dikmeli.


Renklerin parlaması flaştan, fotoğraf kalitesinden (!) bahsetmiyorum bile, hep makinemin suçu:) Ankara'nın güneşsiz günleri ayrı konu...Gerçeğine en yakın renk altta.


Diğer mini messenger de geliyor. Aslında messenger denemez, bildiğin çanta işte, ama isim hoşuma gitti. Boyutları: 22 cm x 18 cm gibi. Kumaş, açık mavi keten.

15 yorum:

  1. çok güzel olmuş çok ta muntazam ellerine sağlık.
    (şu kelime doğrulamayı kaldırsak yorum ayarlarından :(

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendim, çiçek fikri iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  3. ayy çok harika olmuş ellerine sağlık canım .ne güzel işler yapıyorsun. böyle minik çantaları severim. sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık....

    YanıtlaSil
  5. Çooook güzel olmuş ellerinize sağlık. Çiçeklerle şahane bir görüntü oluşturmuş. :)

    YanıtlaSil
  6. Bahar, teşekkür ederim. Kelime doğrulamanın olduğunu bile bilmiyordum. Kaldırabilirim. Dikişe gelince severek yaptığım için özenli oluyor herhalde.
    Semi'nin mutlu elleri, teşekkürler. Sesiber'in çiçekleri kurtarıcı gibi.
    Mihrimah, nedense ben de minik şeyler dikmeyi daha çok seviyorum, teşekkürler.
    Necla Şölen, Hobimutfağım, güzel yorumlarınıız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. çanta çok güzel olmuş ayrıca diğer diktiklerinide inceledim hepsi birbirinden güzel eline ve emeğine sağlık benimde diktiklerimi görmaek istersen bloğuma beklerim :):):)

    YanıtlaSil
  8. ne kadar düzgün ve güzel dikmişsiniz, renk de inanılmaz güzel duruyor, ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  9. Merhaba.Blogunuza yeni rastladım.. Sizde dikiş dikmenin terapi olduğunumu düşünüyorsunuz yoksa benmi yanlış anladım? Zira ben dikiş dikince o kadar rahatlıyorum ki.. Bu arada çantanı çok cici olmuş.Emeğinize sağlık. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık hazırına dünya para isterler kendin yapıp kullanmak ayrı bir zevk güzel günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
  11. Yorumlar için çok teşekkürler. Dikiş benim için hem terapi hem keyif. Yoğun dikişe başlayalı alışveriş de yapmaz oldum.Yalnızca dikiş malzemesi almak istiyorum. Diktiğn şaylari kullanmak ya da hediye etmek de ayrı bir keyif.

    YanıtlaSil
  12. merhabalar çantalara bayıldım bende dikmek isterim aşamaları nasıl...içine nasıl bir malzeme kullandınız ve free petentmi yada patentin sitesi varsa yazarmısınız..teşekkürler..

    YanıtlaSil
  13. Esrayla, çanta kumaşı keten, astar pamuklu. Bazen ince keçe kullanıyorum destek olarak. Bazen önce kumaşı telalayıp sonra keçe ya da yapışkanlı elyaf kullanıyorum. Bu çantada yalnızca keçe kullandım. Yabancı bloglarda fusible fleece denen bir şey kullanılıyor çantalarda. Yapışan elyaf da ona benzer bir şey.
    Kalıbı kendim yaptım. Ordan burdan ve kendi diktiğim çantalardan yararlanarak. Keşke bilsem de yüklesem. Ana gövdenin çizimini yapıp onun üstünde kapağı biraz daha küçük çizdim.

    YanıtlaSil
  14. Buna bayıldım. Çiçekler gerçekten çok yakışmış. İşçiliğinize zaten diyecek yok. Ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
  15. Sesiber teşekkür ederim. Çiçeklerin etkısi:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...