24 Mart 2015 Salı

ses veriyorum


Baykumaş'tan aylar önce aldığım kumaşlar bunlar. (Çok özenli bir şekilde paketlenmiş ve tabii her zamanki gibi bir iki tane de hediye kumaş eklenmiş olarak kapıma gelmişlerdi.)

Niye bunlarla başladım. Farkettiniz tabii, bir kaç aydır buralara uğramıyorum ve blogdaki fotoğrafların pek çoğu silinmiş. Sen kalk, bir gece yattığın yerden, "burda da ne çok fotoğraf varmış" diyerek picasa fotoğraflarını sil ! Eeee uzunca bir süre yaklaşamadım tabii bloga. Zaten yorumlara çok zamandır dönüş yapamıyorum. 

Şimdi yıllık iznimin bir kısmını alıp, İstanbul hazırlıkları yaparken bir yandan da blogu düzeltip eski haline getireyim, sonra da güzel güzel yayın yapmaya devam edeyim diyorum. 

Ben bunları yaparken siz de sıkılmayın diye müzik koyacaktım ki buraya, birden aklıma esti: Bu toprakların yetiştirdiği en büyük ozanlardan biri Aşık Veysel, o yeter dedim: 


Esen kalın...

5 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Aynı şey benim de başıma gelmişti :) Ama ben bloğumu yeni açmıştım. Sizin işiniz daha zor. Kolay gelsin sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Hoş geldin arkadaşım. O duyguyu en iyi bilenlerdenim. Benim blog serüvenim blogcu ile başladı. Orada fotoğrafları yüklediğimiz, blogcunun kardeşi bir site vardı ve bir gün yok oldu. Onca fotoğraf gidince ve ben de yedeğin yedeğini almadığım için soğudum resmen ve blogspota girdim. Kumaşlardan bir şeyler dikildi mi bu arada?

    YanıtlaSil
  3. hoş geldin arkadaş, aşık veysel harika

    YanıtlaSil
  4. Hoş geldiniz. Ses vermeniz güzel oldu, kumaşlarınızı çok iyi değerlendireceğinize eminim, Aşık veyselin sözleri de ayrı güzel sevgi ve selamlar:)

    YanıtlaSil
  5. Nuray Hanım edepli diye tabir ettiğiniz elbise modeli 1970 li yılların elbise modellerinden.çok severim o yılların tarzını.ellerinize sağlık çok güzel olmuş.istek üzerine dikiş dikmediğinizi belirtmişsiniz lakin o kadar çok beğendim ki rica etsem kumaşını alsam bana da dikebilirmisiniz.


    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...