29 Nisan 2012 Pazar

sepet çanta


Dene, yanıl, sök, tekrar dene... Fermuarlu, tabanı ayrıca dikilen sepeet çantanın yapımı, kendi çapımda dene, yanıl, sök, tekrar dene şeklinde oldu. Şimdiye kadar denemediğim teknikleri denemek hoşuma gidiyor. 


Bu çantada fermuarı doğrudan çantanın ağız kısmına değil, aşağıda görüldüğü gibi 3-4 santim alta, ayrıca bir parça ekleyerek diktim. 


Tabanı da ayrıca dikdörtgen bir parça olarak dikildi ve keçe kullanmamdan dolayı fazlasıyla kalınlaşan kat yerleri ve çanta ağzındaki spor dikişlere emektar makinem de isyan etti.  


Astar,  çepeçevre cep dolu... 


Elimi atmışken bir de piramit şeklinde bozuk para cüzdanı diktim. 


Keyifli Pazarlar herkese...

5 yorum:

  1. Bu çanta olduğu gibi diğer yaptığınız herşey çok güzel ve değerliler.Büyük keyif alarak dolaştım bloğunuzda,öyle güzel yardımcı olabilecek bilgiler paylaşmışsınız ki herşey için ellerinize sağlıkla.Güzel paylaşımlarınızı zevkle takip edicem,sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Aktuelmoda, teşekkür ederim de blogunuzu yeni görüyorum ve büyülenmiş gibiyim. Ne güzellikler onlar... Hangisine yorum yazacağımı şaşırdım ki ben sessiz bir izleyiciyimdir. Önce bir tamamını gezeyim de bakayım en güzeli hangisi. Takibe alıyorum.

    YanıtlaSil
  3. bi çanta dikesim var ama bu kadar da yapamam iç cepli falan baksana.. maşallah ;)

    YanıtlaSil
  4. Syhn, teşekkürler. Benim de sizinle bloglarınızda geniş geniş muhabbet edesim, bloglarınızı takibe alasım, didik didik inceleyesim var. Var da şu ara nasıl sıkışık ve karışık bir dönemdeyim anlatamam. Şunu derim ki, çantanın astar ve cepleri en kolayı. Bir gün ölçü ve kesimiyle birlikte bir çantayı dikerken adım adım fotoğraflayıp yayınlayacağım.

    YanıtlaSil
  5. bu çanta harika olmuş yayınlama konusunda evet lütfen ayrıntılı bir yayın yaparsanız sevinirim kolay gelsin :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...