3 Aralık 2011 Cumartesi

Fiyonklu bebek elbisesi


Etsy'den aldığım vintage dikiş kalıplarından yine bir bebek elbisesi ve şortu. Beden L ve XL olarak verilmiş. Ne olur ne olmaz diyerek XL diktim. Tüm ölçüler (ağırlık ve uzunluk) inch ve lb cinsinden verildiği için bedeni belirlemek zor oldu. Sanırım bu elbise 1,5-2 yaş için. 10 aylık tombiş bir kıza gideceği için sorun yok. Yazın rahat rahat giyebilir.


Kumaşını Şık Düğme'den almıştım. Bu kadar ince olduğunu bilmiyordum. Mecburen incecik bir kumaşla astarladım. Modeldeki daha önce kestiğim biyeler de boşa gitti. Bir de kumaşın desenli kısımları nasıl bir boya ise  ütüye hemen yapışıyor.




Sırada bir abla elbisesi var. Bu hafta sonu bitirebilirim inşallah.

7 yorum:

  1. şahane olmuş canım ellerine sağlık.dikiş sever biri olarak vede kızı olan biri olarak bayıldım tek kelimeyle sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok şeker yaa...Ellerinize sağlık bayıldım ,bayıldım.:)))

    YanıtlaSil
  3. elinize sağlık çok güsel olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. Mihrimah, benim dünyam, 03belinda, Çok teşekkür ederim. Yorumlarınıza cevap yazmak geçen hafta blogdaki sorun ve bu ara yoğun işler nedeniyle bugüne kaldı. Daha sık PC kullanabilmeyi istesem de işyerimde internet kullanımı belli sitelerle sınırlı olduğu için her şeyi evde yapabiliyorum. Güzel paylaşımlarla görüşmek üzere....

    YanıtlaSil
  5. ayy yaaa okadar güzellerki dikiş dikmek için can atıyorum bu kalıpların bende olması için neler vermezdim

    YanıtlaSil
  6. Adsız kardeşim, mutlaka bir adınız vardır da biz bilmeyelim istedin demek ki. Kızım da bazen bana yorum yaparken takma isim kullanıyor. Ben ifadesinden onun olduğunu anlıyorum. Neyse evet, minik elbiseler şirin oluyor, teşekkür ederim. Kalıplarımın bazıları Etsy'den ama Burda dergisi daha iyi sanki.

    YanıtlaSil
  7. merhaba yabancı çocuk giyim kalıplarını nerden alıyorsunuz bende almak istiyorum çok güzel modeller var

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...